Ledig stilling - Data Scientists

16.01.2020

Fürst Medisinsk Laboratorium søker etter data scientists/systemutviklere med maskinlæringserfaring for å bygge nye og innovative løsninger basert på Fürsts solide medisinske fagkunnskap og store mengder med strukturerte, anonymiserte, helsedata.

Data Scientists - Fürst Medisinsk Laboratorium

Fürst har lang tradisjon for å holde høy kompetanse innen teknologi internt, i tillegg til vår tunge medisinske kompetanse. IT-avdelingen hos Fürst består i dag av totalt 27 dyktige medarbeidere, hvor du vil bli en del av en ny satsning på maskinlæring og analyse.

Fürst IT bygger løsninger for hele verdikjeden fra laboratorieprøver sendes fra fastlegens kontor, gjennom automatisert produksjon av analysesvar på laboratoriet, til disse resultatene er vel plassert tilbake i rekvirentenes egne systemer på legekontoret, og samtidig er tilgjengelige for pasienten på nett. Her ligger det store muligheter for å ta i bruk maskinlæring og analyse for å effektivisere og optimalisere prosessene. Det kan være for å gi bedre og raskere diagnostikk, beslutningsstøtte for interne og eksterne leger, deteksjon av anomaliteter og beslutningsstøtte i rekvireringsprosessen ute på legekontoret.

Du vil være nøkkelperson i oppbyggingen av et internt kompetansemiljø rundt maskinlæring og analyse.

For fullstendig utlysning se: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=165889563

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Hanna Kaupang, tlf: 481 72 822
Arnt Håvard Molvig, tlf: 934 40 805