Ledig stilling - overleger medisinsk biokjemi

02.09.2020

Fürst Medisinsk Laboratorium er Nordens største medisinske laboratorium. Vi tilbyr analyser innen medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, immunologi, mikrobiologi og patologi. Medisinsk biokjemi har en omfattende rutineaktivitet som inkl. klinisk kjemi, hematologi, endokrinologi, allergologi, rusmiddelanalyser, medikamentanalyser, analyse av vitaminer, spor- og tungmetaller og diagnostikk av fordøyelsessykdommer. Laboratoriet har en stor enhet for molekylærbiologiske analyser (PCR-teknikk).

Vi søker spesialister i medisinsk biokjemi med norsk autorisasjon. Som overlege har du ansvar for fortolkning av ulike analyseresultater, besvarelser av faglige henvendelser fra rekvirent og varsling av kritisk patologiske prøveresultater. Du vil være medisinsk faglig rådgiver for bioingeniører og annet personale i laboratoriet. Deltagelse i faglige forum og å holde interne og eksterne foredrag ligger også til stillingen. Det vil være muligheter for å videreføre egne forskningsaktiviteter.

Vi legger stor vekt på å ha god dialog med rekvirentene og søker serviceinnstilte leger med gode kommunikasjonsevner. Stillingen rapporterer til nytilsatt medisinsk direktør, og vi søker deg som er selvstendig, men trives med å jobbe i team og vil være med å bidra til et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø.

For mer informasjon se full utlysning her.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med våre rådgivere
Bente A. Paulsrud, tlf. 911 08 165 eller
Kristin Høy Lian, tlf. 482 31 646 i Amrop Delphi.

Søknad med CV sendes kontakt@amropdelphi.no

Les mer om